НАЧАЛО    ФЕН КЛУБ    ЧЛЕНСТВО    MEMBERSHIP    БИЛЕТИ    MANCHESTER UNITED    КОНТАКТИ


КАК СЕ ХОДИ НА МАЧ И ПОКУПКА НА БИЛЕТИ ЧРЕЗ ФЕН КЛУБА

 

1. Трябва да имате Official Membership за текущия сезон

2. Трябва да сте член на фен клуба  |  Кандидатстване за членство

Фен клубът има право на минимален брой билети за всички домакински срещи на Манчестър Юнайтед от Висшата лига. Този минимален брой се определя преди началото на всеки сезон на база броя членове на фен клуба, платили членския си внос и Official Membership  до 31 юли.

За сезон 2022/23 фен клуба има отпуснати по 40 билета за всеки един домакински мач от Висшата лига, с изключение на срещите с Man City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham и West Ham, където са отпуснати ограничен брой билети.

Всеки член на фен клуба, който е платил членския си внос и Official Membership за текущия сезон има право да кандидатства за покупка на отпуснати за фен клуба билети.

Цените на билетите може да видите на официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Кандидатстването за покупка на билети става чрез ЗАЯВЛЕНИЕ до УС на фен клуба.

Заявлението трябва да съдържа име и фамилия, One United Membership номер, име на съперника и дата на футболната среща. Фен клубът не носи отговорност при евентуална промяна на датата.

Заявлението трябва да бъде изпратено най-късно 10 седмици преди датата на съответната среща.

За повече информация: тел. 0898 70 23 77

ДАТА НА МАЧА* СЪПЕРНИК КРАЕН СРОК
 08/04/2023 Everton 13/01/2023
22/04/2023 **Chelsea** 27/01/2023
29/04/2023 Aston Villa 03/02/2023
13/05/2023 Wolverhampton 17/02/2023
28/05/2023 **Fulham** 03/03/2023
** ОГРАНИЧЕН БРОЙ БИЛЕТИ **
*ФЕН КЛУБЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА 


КАК СЕ ХОДИ НА МАЧ

При посещения на домакинските срещи на Манчестър Юнайтед, всички лица са длъжни да се въздържат от всякакви противообществени прояви и такива, които могат да навредят на доброто име на фен клуба и Манчестър Юнайтед, както и действия, които могат да застрашат собствената им безопасност или безопасността на други лица.

По време на пътувания всички лица са длъжни да спазват Закона за контрол на алкохола от 1985 г. "Законът" не е правило на Манчестър Юнайтед, а закон на страната (Англия).

Законът гласи: “Престъпление е ако съзнателно се позволи пренасяне или употреба на алкохолни напитки във влак или друго превозно средство, използвано за превоз на фенове до и от определено спортно събитие".

Полицията има право да арестува всеки човек, който обосновано е заподозрян в извършването / или извършва това "престъпление". Това обхваща и лицето, което наема превозното средство, управлява или за когото е наето. Важно е да се отбележи, че законът се прилага за ВСЯКО превозно средство, което е адаптирано за превоз на повече от 8 или превозва 2-ма или повече пътници.


НАЧАЛО    ФЕН КЛУБ    ЧЛЕНСТВО    MEMBERSHIP    БИЛЕТИ    MANCHESTER UNITED    КОНТАКТИ

© UNITED.BG